Holiday's Over



Assalamualaikum all. Phew, tired. I'm just finish of packing my barang. Mid semester break was over. Tomorrow will be going back to Sri Iskandar lah. Sangat malas ya. Tadi jugak baru What's App dengan housemate plus bestie, dia orang pun ada penyakit serupa. penyakit yang kalau balik rumah, memang malas nak balik tempat belajar balik. Apa ni apa ni? Super teruk weh. But, anything happen, we will back tomorrow. Nak tak nak kan. Nak cakap terpaksa tu, tidak lah. Tapi, perasaan nak tinggal rumah tu, sakit. Tak suka perasaan macam ni (menangis ditepi katil)

Guys, percaya lah selepas ini. i will very very busy. Memang jadi zombie lah. Dengan tidur tak cukup. Say hello to panda eyes! Huh, sumpah teruk. This semester we will come out with 3 collection for every designer. Whops! salah di sini. Tak diiktiraf as designer lagi, actually. Belum rasmi lagi jadi graduate fashion student. Berangan lah.

Last but not least. Peeps, take care of yourself please. I Love You! Doakan saya :)
Mina

Alhamdulillah,Terima Kasih Semua

No comments:

Post a Comment

copyright2014.minashukri