Selamat Tahun Baru


Assalamualaikum all. Happy New Year!. For this new year, hopefully everyone have a great wishlist. I'm sure on it. Excited untuk tahun baru ini. I wish i will be a good daughter. I will finish my study as well. Muka penuh harapan. Nak mengaji setiap kali lepas solat(bold this and siap buat underline lagi). Be a good girl. Wish someone datang meminang. HAHA (okay, ini main main je, tak ada orang nak pun. Saya single okay!)

Korang, BIG HOPE! After i finish my study on 2013, tak lama dah. Bulan 4 nanti. saya akan dapat kerja yang bagus. Insya ALLAH. Dan ada lagi cita-cita yang perlu saya kejar untuk sampai tahap sukses tu ya! Go mina go. Dan saya berdoa, ALLAH berikan saya kekuatan yang paling kuat yang boleh i face on it. AMIN. hope everything will be going nicely and let be positive for this new year. Jyeah! Insya ALLAH.

Dah. Kbai
Mina

Alhamdulillah,Terima Kasih Semua

No comments:

Post a Comment

copyright2014.minashukri